AUDIO DESCRIPTIONS TIL VIDEO

Malene Gregersen om Corona i 2021

Beboerdemokrat Malene præsenterer sig med navn og organisation. Hun sidder ved et bord og svarer på spørgsmål om tiltag i sin afdeling og organisation sidste år under Corona. Indimellem klippes til dækbilleder af Malene, der lukker en dør op, sidder og drikker kaffe og hejser et flag i afdelingen.

 

Roy Stange om Corona i 2021

Beboerdemokrat Roy præsenterer sig med navn og organisation. Han sidder i sin stue og svarer på spørgsmål om tiltag i sin afdeling og organisation sidste år under Corona. Der klippes til Roy ved afdelingens molokker, mens han taler med en mand og en sort hund løber rundt. Billedet af Roy erstattes i kortere perioder af dækklip med ham, der sidder ved sin bærbare computer.

 

Jytte Jensen om Corona i 2021

Beboerdemokrat Jytte præsenterer sig med navn og organisation. Hun sidder i sin stue og svarer på spørgsmål om tiltag i sin afdeling og organisation sidste år under Corona. Indimellem klippes til dækbilleder foran en bygning, hvor Jytte står og taler med en gårdmand, Jytte der sidder på sin altan og snakker i telefon, og Jytte der går ind af en dør til et stort rum, hvor der sidder to damer. Sidst i videoen er der desuden nærbilleder af hænder, der spiller på harmonika.

 

Michael Buch-Barnes om Corona i 2021

Beboerdemokrat Michael præsenterer sig med navn og organisation. Han sidder I et kontor og svarer på spørgsmål om tiltag i sin afdeling og organisation sidste år under Corona. Billedet af Michael erstattes indimellem af dækklip udefra i gårdmiljø, forskellige klip inde fra kontoret, og Michael som kommer gående i en boligopgang og tager håndsprit fra en dispenser på væggen.